Heip taas! Lotta tässä neljän päivän sisällä saanut kaksi epilepsiaa muistuttavaa kohtausta. Siksi epäilemmekin että Lotalla on epilepsia. Luin juuri netistä että jos vanhemmalla koiralla ilmenee epilepsia kuyse on luultavasti aivokasvaimesta. Ja Lotalla on kasvain korvassa. Tänään on Lotalla eläinlääkäri aika varattuna, että saamme asiaan varmistuksen. Melko pian voi ykllä jo olla viimeisen piikin aika...

Ja sitten Mimmin kuulumisiin, eli ollaan vähän taas hypelty ulkona esteitä ja uusi korkeus ennätys on 85cm! :D Aluksi ei meinannut edes 70cm mennä mutta nyt menee jo kepeesti! Eihän tuolla korkeudella agilityssä niin väliä ole, mutta Mimmi ainakin tykkää! Keppejäkin ollaan harjoiteltu, mutta niissä kyllä vielä harjoiteltavaa riittää... Huomenna yritän muistaa soittaa Someron agility opettajalle josko vielä pääsisi alkeiskurssille mukaan... :)

Ja sitten vielä Onni. Onnille nyt ei mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Onni on nyt tosi hyvässä kunnossa jalkoja lukuun ottamatta... Jotka ovat huonossa kunnossa ylipainon takia joka nyt kuitenkin on saatu pois :)

Hyvää syksyä kaikille!